Zašto voditi trudnoću u Plavoj Poliklinici ?

zasto_voditi_trudnocu_u_plavoj_poliklinici

Stručnost na najvišem nivou
(Jedini certificirani ginekolog u BiH prema FMF London standardima za I (prvi) trimestar screening i II (drugi) trimestar screening.) Početkom 2013. godine pokrenut je projekat kombinovani screening u BiH, u skladu sa FMF London standardima i više od 1600 trudnica podvrgnuto je combined testu (fetalni sceening + free Beta hCG +PAPP-a). Naši pacijenti pored toga što imaju jedini certificirani program, na raspolaganju su im i usluge laboratorija u kojem su neophodne analize krvi gotove u rekordnom roku, od sat vremena, dok traje pregled) Fetalna ehokardiografija je poseban segment našeg pregleda.

Najmodernija oprema u BiH
Od maja 2016. Poliklinika posjeduje trenutno najsofisticiraniji ultrazvučni aparat u svijetu medicine GE Volusion E10. Savršen prikaz slike, uz najnapredniju tehnologiju 3D/4D ultrazvuka omogućava najbolju dijagnostiku, te svakako ljepši prikaz vašeg novorođenog djeteta, dok je još u majčinonom stomaku).Pacijentima se novim ultrazvučnim aparatom približavaju do sada nerazumljive ultrazvučne slike.

Maksimalna posvećenost
Osjetite i vi naš individualni pristup, sa mnogo odgovora na sva vaša pitanja, kao i ohrabrenja kada su u pitanju možda nepotrebni ” potencijalni strahovi”. Minimalno tri ginekologa su vam dostupna svaki radni dan.

Doživite emotivne trenutke
Nijedno razdoblje u životu nije ispunjeno sa toliko emocija kao trudnoća. Na prvom mjestu je naša stručnost, a onda slijede prelijepi 4D momenti. Mi ćemo se istinski potruditi da vaše uspomene zabilježimo u što boljem svjetlu. Za te posebne trenutke je zadužen naš sonographer(dipl.ing radiologije), koji će vam uvijek izmamti osmijeh na licu.Očekivati je da nekada bebe i ne budu raspoložene, ali mi ćemo stripljivo raditi svoj posao.

Budite u sigurnim rukama
Stalna edukacija je garant za kvalitet.Mi se educiramo kontinuirano kroz napredne autorizirane kurseve, redovne posjete svjetskim kongresima i u kontaktu smo sa vodećim stručnjacima iz Evrope.

Buduće tate su dobrodošle
U Plavoj poliklinici uvijek i na svakom pregledu mogu biti prisutni budući očevi, kako bi i sami učestvovali u rješavnju eventualnih dilema oko trudnoće.

Mogućnost poroda
Budući roditelji mogu se opredijeliti za porod u Plavoj poliklinici ili nekoj drugoj ustanovi.Obzirom da trudnoća predstavlja kompleksno stanje, nama je lakše kada se parovi odlučuju za redovne kontrole u PP, kako bismo od samog početka trudnoće bili upoznati sa stanjem budućih majki.

Drugo mišljenje
Zbog sumnje na anomalije ili nemogućnosti egzatnog prikaza anatomskih struktura ploda ginekolozi šalju na precizniju dijagnostiku a ćesto budući roditelji i sami traže dodatno mišljenje kako bi se uvjerili da je beba zdrava. Referentni smo centar za ekspertni ultrazvuk u trudnoći.

Cijene su prihvatljive
Ekspertni 4D pregled koji obavlja vrhunski specijaliziran ginekolog, na trenutno najmodernijem aparatu u svijetu, iznosi 150,00 KM – pregled traje od 30 do 60 minuta u prosjeku. Kontrolni mjesečni UZV-ni pregledi za trudnice su 40,00 KM.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
Share on linkedin
LinkedIn

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Usluge

Novosti

Želite zakazati termin?

Kontaktirajte nas pozivom na broj 035 393 111