Plava Poliklinika proslavila jubilej u znaku humanosti

jubilej_-min

Zdravstvena ustanova Plava Poliklinika u subotu 05.05. proslavila je 20 godina rada u Kristalnoj dvorani Hotela Tuzla. Proslavi je prisustvovao veliki broj uposlenika, saradnika i prijatelja Plave Poliklinike. U sklopu programa proslave uručene su nagrade osoblju a prisutne su zabavile članice plesnog kluba Flamenko, kao i najmlađe generacije Plave Poliklinike.

Povodom dvadesete godišnjice, na oficijelnoj FB stranici, Plava Poliklinika organizovala je veliku nagradnu igru te dvadeset sretnih dobitnika nagradila zdravstvenim uslugama po izboru, u znak zahvalnosti za podršku i praćenje dosadašnjeg rada.

Tokom dvije decenije rada u privatnoj medicinskoj praksi, Plava Poliklinika konstantno se razvijala i širila kroz ponudu svojih usluga, stalnim ulaganjem i educiranjem kadra i praćenjem modernih svjetskih tehnologija iz oblasti medicinske dijagnostike i medicine općenito. Zahvaljujući tome, Plava Poliklinika razvila je najširi spektar specijalističke dijagnostike a tokom zadnje dvije godine rada izrasla je u centar kojem svoje najintimnije zdravlje s pouzdanjem mogu povjeriti žene svih godina. Naime, organizacijski je tako postavljena da može voditi potpunu brigu o zdravlju žena, od standardnih ginekoloških pregleda, preko ginekoloških operacija (laparoskopskih i klasičnih), IVF centra (liječenja neplodnosti) vođenja trudnoće i savremenog porodilišta.

Bitno je istaći i koncept VIP pregleda (VIP Classic, VIP Gold premium, VIP kardiološki, VIP gastroenterološki…) koje učestalije koristi muška populacija jer mogu obaviti sve neophodne pretrage u najkraćem roku. Iza Plave Poliklinike je 20 godina uspješnog rada a sada ulazi u fazu izgradnje nove moderne specijalne bolnice.

Posebna želja osnivača Plave Poliklinike bila je da ovo veče protekne u znaku humanosti, zbog čega je organizovano prikupljanje dobrovoljnih priloga za Kliniku za dječije bolesti u Tuzli.

Zahvaljujući tome, na proslavi su prikupljena značajna novčana sredstva u iznosu od 2500 KM a direktori Plave Poliklinike odlučili su taj iznos udvostručiti sa dodatnih 2500 KM te Klinici za dječije bolesti u Tuzli osigurati donaciju za ono što im je najpotrebnije.

[foogallery id=”1430”]

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
Share on linkedin
LinkedIn

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Usluge

Novosti

Želite zakazati termin?

Kontaktirajte nas pozivom na broj 035 393 111