Kvalitet usluge u fokusu: Plava Poliklinika nastavlja sa procesom akreditiranja, održan prvi sastanak sa facilitatorom

akaz_plava_poliklinika-min

Na osnovu prethodno započete saradnje sa Agencijom za kvalitet i akreditaciju u zdravstvu (AKAZ), danas je u prostorijama Plave Poliklinike održan prvi sastanak sa facilitatorom, gospodinom Salihom Slijepčevićem, dipl. menadžerom u zdravstvu, koji će u narednom periodu Plavoj Poliklinici davati stručnu pomoć i podršku u svim segmentima uspostavljanja sistema  sigurnosti i kvaliteta.

Time je zvanično započeta saradnja facilitatora sa koordinatoricom kvaliteta Plave Poliklinike dr. Amrom Delić, mr.sci.med., spec. neuropsihijatrije i prim.dr. Hujdurović Senadom, spec. interne medicine, direktoricom i vlasnicom Plave Poliklinike, kao i članovima Komisije za poboljšanje sigurnosti i kvaliteta te je osnovana radna grupa i izrađen akcioni plan predstojećih priprema za vanjsku ocjenu.

Zahvaljujući tome, Plava Poliklinika je korak bliže sticanju statusa akreditirane ustanove, što će doprinijeti da zdravstvene usluge koje ova Ustanova pruža u budućnosti budu još bolje i kvalitetnije za naše pacijente.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
Share on linkedin
LinkedIn

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Usluge

Novosti

Želite zakazati termin?

Kontaktirajte nas pozivom na broj 035 393 111