ZAPOŠLJAVAMO: 10 mladih doktora dobija priliku za specijalizaciju u Tuzli

konkurs_za_posao-1024x532-min

Kao respektabilna zdravstvena ustanova sa centralnim sjedištem u Tuzli koja Vam je od 2020. godine dostupna na tri lokacije, odlučili smo se na još jedan potez značajan za BiH privredu i ostanak mladog kadra u BiH.

Naime, u pitanju je investicija u vrijednosti od 1.000.000KM koja će biti usmjerena na specijalističko usavršavanje 10 mladih doktora u devet različitih specijalnosti, čime će im se dati prilika da postanu vrhunski stručnjaci i ostanu u BiH. Dio primljenih specijalizanata raditi će u našoj novootvorenoj multidisciplinarnoj Plavoj bolnici Centar, koja je od prošle godine, pacijentima na raspolaganju u strogom centru Tuzle.

Pored toga, u radni odnos ćemo primiti i deset specijalista koji će imati mogućnost raditi i usavršavati se u najboljim uslovima, sa iskusnim ljekarima i najmodernijim medicinskim aparatima zadnje generacije.

Ovim će potezom naš renomirani tim od preko 100 zdravstvenih radnika biti dodatno proširen i osposobljen za realizaciju ambicioznih planova, postavljenih za naredni period. Iza ove kao i svake prethodne odluke, stoji odlučnost i ustrajnost u nastojanju da našim pacijentima obezbijedimo što kvalitetniju zdravstvenu zaštitu, a za to je pored najnovije medicinske tehnologije presudno imati i kvalitetne ljudske resurse.

Raspisani konkurs za specijaliste i dodjelu specijalizacija doktorima medicine možete pročitati ovdje:  https://plavapoliklinika.ba/konkursi/

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
Share on linkedin
LinkedIn

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Usluge

Novosti

Želite zakazati termin?

Kontaktirajte nas pozivom na broj 035 393 111