Plava poliklinika: Od 09.04.2021 PCR testiranje na COVID – 19 i na Međunarodnom aerodromu Tuzla

pcr_testiranje_aerodrom-min

Prilagođavajući se uslovima pandemije, poštujući epidemiološke mjere koje su na snazi, a sve u cilju što kvalitetnije usluge, PZU Plava Poliklinika u saradnji sa Međunarodnim aerodromom Tuzla oformila je laboratoriju za PCR testiranje na COVID-19. Tako će od sada svi, koji lete iz tuzlanske zračne luke, imati mogućnost da na samom aerodromu u laboratoriji Plave poliklinike budu testirani na COVID-19.

Zahvaljujući obradi uzorka na licu mjesta u laboratoriji Plave poliklinike, svaki putnik koji leti sa Međunarodnog aerodroma Tuzla, moći će u roku od dva do tri sata od uzimanja brisa imati PCR nalaz na COVID-19.

Na ovaj način je uz primjenu “Drive-through” koncepta i poštivanje najviših higijenskih standarda, omogućeno PCR testiranje direktno na aerodromu po cijeni od 115KM.

Laboratorija Plave poliklinike koja će raditi u sklopu Međunarodnog aerodroma Tuzla, za obavljanje PCR testiranja dobila je rješenje Federalnog ministarstva zdravstva i bit će otvorena svakog dana od 06:00h – do zadnjeg leta tog dana.

Nije potrebna rezervacija termina. Zbog brze obrade podataka preporučujemo svim putnicima da na mail: pcr.aerodromtuzla@plavapoliklinika.ba pošalju sljedeće podatke:

  • Datum dolaska na testiranje
  • Destinacija i vrijeme leta
  • Ime i prezime
  • Ime oca
  • Datum rođenja
  • Broj telefona
  • Broj pasoša

Sve dodatne informacije možete dobiti na broj telefona: 062 099 404.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
Share on linkedin
LinkedIn

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Usluge

Novosti

Želite zakazati termin?

Kontaktirajte nas pozivom na broj 035 393 111