fbpx

Hijaluronski fileri

Hijaluronski fileri

Hijaluronski fileri

Hijaluronski fileri

Hijaluronski fileri

Hijaluronski fileri

Hijaluronski fileri

Hijaluronski fileri

Hijaluronski fileri

Hijaluronski fileri

Hijaluronski fileri

Hijaluronski fileri

Osvježite svoj izgled s Revanesse filerima

Izgledajte svježe i zračite mladošću uz naše vrhunske Revanesse hijaluronske filere.

Kreirani s najfinijom kvalitetom hijaluronske kiseline, ova linija filera nudi fantastičnu podršku u oblikovanju, popunjavanju i osvježavanju kože.

Šta čini Revanesse jedinstvenim?

Njegova formula pruža ne samo trenutne rezultate već i dugotrajnu hidrataciju, revitalizaciju i prirodan izgled. Svaki filer je pažljivo osmišljen kako bi prilagodili individualne potrebe vaše kože, dajući vam mogućnost postizanja željenog izgleda s bezbrižnošću.

Bilo da želite povećati volumen usana, naglasiti jagodice ili popuniti bore, Revanesse nudi naprednu tehnologiju koja pruža rezultate u kojima ćete uživati i koji se savršeno uklope s vašim prirodnim izgledom.

Kako Revanesse fileri djeluju?

Revanesse fileri su gelovi bazirani na hijaluronskoj kiselini, koja je prirodna supstanca u tijelu. Oni se ubrizgavaju u kožu kako bi popunili bore i povećali volumen. Hijaluronska kiselina privlači vodu, što pomaže u hidrataciji kože i daje joj punoću. Fileri poput Revanesse rade tako što privremeno mijenjaju strukturu kože, ispunjavajući prostor i zaglađujući bore. Ovi fileri su vrlo prilagodljivi i mogu se koristiti za različite svrhe, poput popunjavanja bora, oblikovanja usana ili poboljšanja kontura lica. Rezultati su vidljivi odmah nakon tretmana, ali se mogu nastaviti poboljšavati tokom narednih nekoliko dana.

Koliko dugo traju rezultati Revanesse filera?

Rezultati Revanesse filera obično traju između 12 i 18 mjeseci.  Nakon tog perioda, efekti postupno blijede te se može ponoviti tretman kako bi se održali željeni rezultati. Trajanje rezultata može varirati ovisno o individualnim karakteristikama kože, metabolizmu osobe te području i načinu primjene filera. Redovni odlasci na tretman omogućuju kontinuirano održavanje svježeg izgleda. Važno je razgovarati s medicinskim stručnjakom kako bi se utvrdio najbolji raspored ponovnih tretmana prema individualnim potrebama i ciljevima.

Jesu li tretmani s Revanesse filerima sigurni?

Tretmani s Revanesse filerima smatraju se sigurnima i učinkovitima, posebno jer su odobreni od strane Američke agencije za hranu i lijekove (FDA). Hijaluronska kiselina, osnovna komponenta filera, prirodno je prisutna u tijelu, smanjujući rizik od alergijskih reakcija.  Ključ za sigurnost i uspješnost tretmana leži u izvođenju tretmana kod iskusnih medicinskih stručnjaka, koji će pružiti odgovarajuće savjete i postići željene rezultate uz minimalne rizike.

Koji su potencijalni rezultati primjene Revanesse filera?

Primjena Revanesse filera može rezultirati raznim estetskim poboljšanjima:

Popunjavanje bora: Fileri mogu smanjiti vidljivost finih linija i bora, posebno oko nosa, usta i čela.

Povećanje volumena: Koriste se za dodavanje volumena usnama, oblikovanje obraza ili popunjavanje područja gdje nedostaje volumena u licu.

Hidratacija kože: Hijaluronska kiselina privlači vodu, pružajući intenzivnu hidrataciju koži i poboljšavajući njezinu teksturu.

Oblikovanje kontura: Omogućuju definiranje i poboljšanje kontura lica, poput jagodica ili brade.

Mlađi izgled: Rezultat je svježiji, mlađi izgled kože, smanjeni efekt starenja i poboljšana elastičnost kože.

Rezultati su brzi: Vidljivi su odmah nakon tretmana, pružajući trenutno zadovoljstvo s izgledom.

Koje su prednosti Revanesse filera u odnosu na druge filere?

Sastav hijaluronske kiseline: Revanesse se temelji na visokokvalitetnoj hijaluronskoj kiselini, koja je slična prirodnoj kiselini u tijelu. To smanjuje rizik od alergijskih reakcija i pruža prirodan izgled.
 
Raznolikost proizvoda: Revanesse ima različite formule prilagođene različitim potrebama i područjima primjene, omogućujući preciznije tretmane.
 
Brzi rezultati: Rezultati su vidljivi gotovo odmah nakon tretmana, pružajući brzo zadovoljstvo pacijentima.
 
Trajnost rezultata: Iako privremeni, rezultati obično traju od nekoliko mjeseci do godinu dana, ovisno o tretiranom području.
 
FDA odobrenost: Revanesse fileri su odobreni od strane Američke agencije za hranu i lijekove (FDA), pružajući dodatno povjerenje u njihovu sigurnost i efikasnost.

Dopustite da Vam naš stručni tim, na čelu sa dr. Nerminom Šehićem, spec. dermatologije pomogne u ostvarivanju Vaših estetskih ciljeva.

Zakažite besplatne konsultacije

Zakažite besplatne konzultacije već danas i otkrijte kako Juvéderm može naglasiti Vašu ljepotu. Popunite kratku kontakt formu i očekujte naš odgovor ubrzo. 

Facebook
Twitter
Email
LinkedIn

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Želite zakazati termin?

Kontaktirajte nas pozivom na broj 035 393 111