fbpx

Zašto Plava Poliklinika?

Zašto Plava Poliklinika?

Zašto Plava Poliklinika?

Zašto Plava Poliklinika?

Zašto Plava Poliklinika?

Zašto Plava Poliklinika?

Zašto Plava Poliklinika?

Zašto Plava Poliklinika?

Zašto Plava Poliklinika?

Zašto Plava Poliklinika?

Zašto Plava Poliklinika?

Zašto Plava Poliklinika?

Ukazano povjerenje

Plava poliklinika je jedna od prvih privatnih zdravstvenih ustanova sa centralnim sjedištem u Tuzli i manjom ispostavom u Sarajevu.
Tokom skoro 20 godina rada, imali smo aktivan razvojni put, stvorili jedinstven poslovni imidž i postali prepoznatljivo ime (brand) u zdravstvu. Prvenstveno kroz iskustva velikog broja zadovoljnih i vjernih korisnika naših usluga. Njihovo povjerenje najveće nam je priznanje za kvalitet našeg rada.

Siguran partner u brizi o zdravlju

Prioritet nam je da u brizi za zdravlje uvijek budemo siguran izbor za svakoga, u skladu sa najzahtjevnijim svjetskim standardima.

Brinemo o Vašem zdravlju, liječenju, kvalitetnoj dijagnostici, pri čemu izdvajamo prevenciju kao vid zdravstvene zaštite prvog reda.

Ugodan ambijent i ljubaznost

Pored udobnog i funkcionalnog prostora, nastojali smo postići takav komfor za pacijente, da u „nebolničkom“ ambijentu budu što relaksiraniji tokom pregleda. Uz ljubaznost,neposrednost, empatiju… našeg stručnog osoblja, svakodnevno nastojimo ostati jedino odredište svih korisnika naših zdravstveni usluga, kroz sve vidove saradnje.

Usluge: sve za jedan dan

Plava poliklinika je dijagnostičko-terapijska ustanova u kojoj se većina laboratorijskih pretraga (ukoliko procedura ne zahtijeva drugačije),  sva dijagnostika i liječenje rješava ambulantno, tokom jednog dana.

Ciljevi našeg rada su:

  • najmodernija tehnologija,
  • visoki kvalitet usluga,
  • prilagođavanje posebnim željama i potrebama pacijenata.

VIP klijenti

Poseban program osmišljen je za VIP klijente, u apartmanskom komforu, sistematski, menadžerski, preventivni pregledi, koji su postali nezaobilazni za sve sa manjkom vremena, a koji žele brzu dijagnostiku, laboratorijske pretrage i liječničke preporuke.

Specijalistička dijagnostika i posvećenost 

Potpunom posvećenosti  i individualiziranom ponudom kompleksnih zdravstvenih rješenja, razvili smo najširi spektar specijelističke dijagnostike. Pokrivamo skoro sve oblasti savremene medicine.

Ističemo dijagnostiku bolesti unutrašnjih organa (interna medicina, kardiologija, gastroenterologija, urologija, pulmologija, hirurgija…), savremenu ultrazvučnu i radiološku: MRI, CT, RTG dijagnostiku, mogućnost neurološke obrade, oftalmološki kabinet, kabinet medicine rada, endoskopske preglede, cjelokupnu brigu o ženskom zdravlju, usluge porodilišta, kao i najširi spektar laboratorijskih pretraga.

Omogućili smo pacijentima da kroz  sistemsku brigu o zdravlju razmišljaju dugoročno, prije nego li se bilo kakvi zdravstveni problemi i pojave.

Ulaganja u modernu medicinsku  tehnologiju

Kontinuirana ulaganja u kvalitetnu opremu i najnovije tehnologije značajno nam skraćuju vrijeme potrebno za dobijanje rezultata specijalističkih pretraga, a istovremeno bitno povećavaju pouzdanost svake pretrage. Unazad nekoliko godina svako naše ciljano ulaganje bilo je u najsavremenije aparate. Nabavkom najsavremenije opreme za ultrazvučnu i radiološku dijagnostiku čini nas jednom od najopremljeni zdravstvenih ustanova u BiH.

Saradnja sa svjetskim firmama

Kvalitetu naših usluga prepoznale su i internacionalne firme sa kojim imamo dugogodišnju saradnju, a samo neke od njih su Flour, Wizzair, KBR, PAE, DYNACORP, SOSI, SUPREME kroz velike projekte u kojima su naši liječnici i medicinsko osoblje bili supervizori, postavljajući standarde zdravstvenih pretraga i njege.

Sponzorstva i stipendije

Plava poliklinika je tokom godina stalno samostalno podsticala ulaganje u razvoj nauke, sporta… Veliki broj mladih i prespektivnih ljudi svakodnevno dobija našu podršku kroz razne oblike stipendiskih programa, što nam pruža posebnu satisfakciju za daljni rad.

Interaktivan odnos sa pacijentima

Komunikacija sa pacijentima nam je na prvom mjestu, što je zahvaljujući našem Call centru i društvenim mrežama za sada na veoma zavidnom nivou. Nastojimo ostvariti bliskost sa pacijentima, kroz upoznavanje sa našim doktorima, rubrikama, savjetima i autorskim edukativnim tekstovima, da ih educiramo ali i podstičemo da misle na vlastito zdravlje.

Kvalitet u ljudima

Najveća satisfakcija Plave poliklinike ogleda se u stručno osposobljenom medicinskom timu koji je spreman da odgovori na bilo koji vid zadanih izazova. Iako u privatnoj praksi, težimo da su naši ljekari i medicinsko osoblje kontinuirano angažirani i ulažu u vlastito znanje, kroz edukacije u referentnim medicinskim centrima.

Specijalistička znanja, potvrđeni rezultati i istinski timski rad pokretač su stalnih, pozitivnih unutrašnjih promjena, a možda i najbolja rješenja za nove poslovne izazove.

Novi projekti

Svakodnevnim manjim projektima pokušavamo obezbjediti bolje okruženje kako za naše pacijente tako i za naš medicinski tim. Posebno smo ponosni na naš novo započeti projekat izgradnje moderne bolnice, što nam donosi dodatnu odgovornost i još veću posvećenot radu.

Facebook
Twitter
Email
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Želite zakazati termin?

Kontaktirajte nas pozivom na broj 035 393 111