fbpx

Botox - put do osmijeha bez bora

Botox je neizostavni dio ponude naših estetskih tretmana. Kroz primjenu botulinskog toksina, ova terapija smanjuje bore i finije linije, pružajući osjećaj mladolikosti i svježine.

Prednosti Botoxa

Smanjenje bora i finih linija: Botox pruža izvanredne rezultate u smanjenju vidljivosti bora, posebno oko očiju, čela i usana. Ovo je učinkovita opcija za one koji žele osvježiti izgled bez invazivnih kirurških zahvata.

Prevencija stvaranja novih bora: Redovna primjena Botoxa može spriječiti nastanak novih bora, omogućujući dugotrajniji mladolik izgled.

Brz i minimalno invazivni tretman: Postupak primjene Botoxa brz je i gotovo bezbolan, s minimalnim periodom oporavka. Pacijenti se mogu odmah vratiti svojim svakodnevnim aktivnostima.

Kome se preporučuje Botox?

Botox je pogodan za širok spektar ljudi, posebno za one koji primjećuju bore ili žele očuvati mladolikost kože. Od zaposlenih profesionalaca do osoba koje se suočavaju s prvim znakovima starenja, Botox nudi fleksibilnost i rezultate prilagođene potrebama svakog pacijenta.

Očekivani rezultati: Već nakon nekoliko dana od tretmana, pacijenti primjećuju značajno smanjenje bora, postižući prirodan izgled bez gubitka mimike lica.

Rezultati traju između 3 do 6 mjeseci, ovisno o individualnim karakteristikama kože.

Najčešća pitanja i odgovori

Da li je Botox siguran? Da, Botox je siguran kad se primjenjuje od strane licenciranih dermatologa ili estetskih ljekara.

Koliko traje postupak? Tretman Botoxom obično traje oko 10-15 minuta, ovisno o području koje se tretira.

Kada ću vidjeti rezultate? Većina pacijenata primjećuje poboljšanja u roku od nekoliko dana, s punim rezultatima koji se postižu u roku od 1 do 2 sedmice.

Kroz prilagođene tretmane, možemo zajedno postići prirodan, svjež i mladolik izgled koji će vam pomoći da zračite samopouzdanjem.

Zakažite Vaš termin kod dermatologa

Zakažite besplatne konzultacije već danas i otkrijte kako Botox može naglasiti Vašu ljepotu. Popunite kratku kontakt formu i očekujte naš odgovor ubrzo. 

Facebook
Twitter
Email
LinkedIn

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Želite zakazati termin?

Kontaktirajte nas pozivom na broj 035 393 111