bsen

Obzirom da je problem začeća i rođenja djeteta danas aktuelan za mnoge parove, eminentni stručnjaci Plave Poliklinike za liječenje steriliteta u julu će pružati besplatne konsultacije i detaljan pregled svim parovima koji se suočavaju s problemom bračne neplodnosti. Cilj nam je da svi parovi koji imaju problem sa začećem, ovim putem saznaju sve što ih zanima o samom procesu vantjelesne oplodnje, uz kvalitetne informacije, podršku i podstrek za dalju borbu.

Plava Poliklinika izrasla je u jedinstveno središte brige, obrade i liječenja neplodnosti, tako da svojim pacijentima može pružiti sve što savremena medicina nudi u oblasti vantjelesne oplodnje.

Svi parovi koji se odluče za liječenje neplodnosti u Plavoj Poliklinici prije svega dobit će razumijevanje i podršku kroz cijeli tok postupka. U želji da budemo korak bliže pacijentima, naši eminentni stručnjaci odlučili su da u narednom periodu cijena IVF postupka bude 3000 KM obzirom da Zavod zdravstvenog osiguranja refundira postupak vantjelesne oplodnje u tom iznosu.

 Za više informacija i zakazivanje termina možete kontaktirati naše ljubazno osoblje na broj telefona 035 393 111.